1. Klikni na ponuku Nástroje (tri bodkované čiary v pravom hornom rohu).
  2. Vyber položku História. 
  3. V ľavej časti vyber položku Vymazať údaje o prehliadaní. Nastav položku Časový rozsah na hodnotu Celý čas. Začiarkni Cookies a iné údaje o stránkach a Obrázky a súbory v medzipamäti a vyber položku Vymazať údaje.  
  4. Ak používaš počítač so systémom Windows, zatvor a znovu otvor prehliadač Chrome, aby si uložil zmeny. Ak používaš počítač Apple, prejdi do ponuky Chrome na hornom paneli ponúk a vyber položku Ukončiť, aby sa zmeny prejavili.  

Pomohol Vám tento článok?

2 z 3 to pomohlo